Ποδόσφαιρο

Οι «λύκοι» δεν... δάγκωσαν την Άιντραχτ [vids]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 23:17

Ισοπαλία 2-2 με την ομάδα της Φρανκφούρτης να διατηρεί την 6η θέση. Η Λεβερκούζεν επέστρεψε στις νίκες.

Οι «λύκοι» δεν... δάγκωσαν την Άιντραχτ [vids]

Χωρίς νικητή έληξε η «μονομαχία» της Βόλφσμπουργκ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το τελικό 2-2, ωστόσο, αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Καθώς κράτησαν την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά και τη διαφορά. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε στο 10' με τον Μαρμούς. Όμως η Άιντραχτ έφερε το ματς… τούμπα πριν το ημίωρο. Καθώς ο Κόλο Μουανί ισοφάρισε στο 22', ενώ ο Εντικά πέτυχε το 1-2 στο 26'. Ωστόσο το πρώτο 45λεπτο είχε ένα ακόμη γκολ. Αυτή τη φορά, στο 43', ήταν ο Γκέραρντ που διαμόρφωσε το 2-2.

Επιπλέον, άνετη νίκη για την Λεβερκούζεν κόντρα στη Χέρτα. Οι «ασπιρίνες» νίκησαν 4-1 την ομάδα του Βερολίνου. Ο Αζμούν στο 11' πέτυχε το 1-0, για να σκοράρει και ο Φρίμπονγκ στο 21' για το 2-0. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60') ο Ντιαμπί πέτυχε το 3-0. Ο Λουκεμπάκιο μείωσε με πέναλτι στο 67', αλλά ο Αντλί στο 73' σκόραρε για το τελικό 4-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr