Ποδόσφαιρο

«Κόλλησε» η Ρεάλ στο «Benito Villamarín» [vids]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 23:59

Ισοπαλία 0-0 με την Μπέτις. Η Μπαρτσελόνα, με 10 παίκτες, 1-0 την Βαλένθια και ξανά στο +9 από τους Μαδριλένους.

«Κόλλησε» η Ρεάλ στο «Benito Villamarín» [vids]

Αν και γνώριζε πώς η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει την Βαλένθια στο «Camp Nou», η Ρεάλ την… πάτησε στη Σεβίλλη. Διότι στο ματς κόντρα στην Μπέτις, στο «Benito Villamarín» έμεινε στο 0-0. Αν και οι «merengues» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, γκολ δεν βρήκαν. Αλλά είχαν και τον Κουρτουά ετοιμοπόλεμο, στις ευκαιρίες που έκαναν οι «verdiblancos» της Σεβίλλης.

Έτσι, οι «blaugrana» που νίκησαν 1-0 την Βαλένθια στη Βαρκελώνη αύξησαν ξανά τη διαφορά από τους Μαδριλένους στο +9. Το γκολ του Ραφίνια στο 15' ήταν αυτό που καθόρισε το ματς και έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κόντρα στις «νυχτερίδες». Χαμένο πέναλτι στο 55' του Τόρες, αλλά και αποβολή του Αραούχο στο 59' ήταν τα στοιχεία που άλλαξαν τα δεδομένα. Όμως, η Βαλένθια δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο.

Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η Βαγιαδολίδ κόντρα στην Εσπανιόλ που την έφερε πάλι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, με τους Καταλανούς να μειώνουν στο σκορ στο 87' για το τελικό 2-1. Χωρίς νικητή και σκορ το ματς της Βαγιεκάνο με την Μπιλμπάο.

Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ 2-1

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 1-0

Βαγεκάνο - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr