Ποδόσφαιρο

Αβαντάζ της Μαρσέιγ για το... σεντόνι [vids]

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 00:20

Οι Μασσαλοί εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Μονακό και ξέφυγαν με +4 στη «μάχη» της δεύτερης θέσης.

Αβαντάζ της Μαρσέιγ για το... σεντόνι [vids]

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποκτήσει και πάλι μια σημαντική διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν. Έτσι, είναι πάντα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο Championnat. Ωστόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η «μάχη» για την δεύτερη θέση. Καθώς εκεί η ομάδα της Μασσαλίας είναι στο +4 από την Μονακό.

Οι Μασσαλοί πέτυχαν ένα πολύ σπουδαίο «διπλό», με 1-0 στην έδρα της Ρεν. Χάρη στο «χρυσό» γκολ του Κολάσινατς στο 57'. Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μονακό γύρισε μέσα σε λίγα λεπτά το ματς με την Τρουά, με δύο γκολ του Μπεν Γεντέρ (80' και 83'), αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις (90'+1).

Στα άλλα ματς, η Μπρεστ πέτυχε τη νίκη της ημέρας. Καθώς επικράτησε μέσα στο Στρασβούργο με 1-0 (45'+1 Ονορά) και βγήκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τρουά - Μονακό 2-2

Μονπελιέ - Ανζέ 5-0

Ρεμς - Αζαξιό 1-0

Στρασβούργο - Μπρεστ 0-1

Τουλούζ - Κλερμόν 0-1

Λιόν - Λοριάν 0-0

Ρεν - Μαρσέιγ 0-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr