Ποδόσφαιρο

«Πράσινη» κυριαρχία και επιστροφή στην πρώτη θέση [vids]

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 21:54

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό, ενώ είχε τρία δοκάρια και πολλές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ.

«Πράσινη» κυριαρχία και επιστροφή στην πρώτη θέση [vids]

Στην πρώτη θέση της Super League με 58 βαθμούς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Ωστόσο, το τελικό σκορ τους… αδικεί. Μιας και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε 3 δοκάρια, όπως και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα από την αρχή της αναμέτρησης το «τριφύλλι» έφερε το ματς στα μέτρα του. Ειδικότερα, στα πρώτα δέκα λεπτά οι «πράσινοι» απείλησαν με Μάγκνουσον, Μαντσίνι και Σπόραρ. Όμως, το γκολ δεν ήρθε.

Με τον Παναιτωλικό να σκοράρει στο 5' με τον Καρέλη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε -ορθά- ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια, στο 27', ο Λάρσον απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σπόραρ. Επιπλέον, ο Σένκεφελντ αστόχησε σε κεφαλιά μετά το κόρνερ. Μετά ήρθαν τα δύο πρώτα δοκάρια, με τον Κουρμπέλη στο 39' και τον Χουάνκαρ στο 42'!

Η πίεση των «πράσινων» συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Ένα ακόμη δοκάρι στο 58' με τον Χουάνκαρ.

Κόντρα στη ροή του ματς, στο 60', ο Σενγκέλια απείλησε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Όμως το γκολ ήρθε τελικά στο 62'. Σουτ του Παλάσιος, απέκρουσε ο Γκρατερόλ και ο Κουρμπέλης πήρε το… ριμπάουντ, πάσαρε στον Μαντσίνι που σημείωσε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Ο Σπόραρ στο 76' και ο Κλέιχεϊσλερ στο 79' δεν σημάδεψαν σωστά. Όμως, τελικά στο 85' ήρθε ένα ακόμα γκολ. Το «τριφύλλι» πέτυχε το 2-0 καθώς ο Ιωαννίδης με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Τσέριν, βρήκε τον Παλάσιος που σκόραρε με προβολή. Στις καθυστερήσεις ο Μπρινιόλι επενέβη στο σουτ του Σενγκέλια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (87' Πούχατς), Κουρμπέλης (86' Τσοκάι), Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Μαντσίνι (71' Κλέινχεϊσλερ), Σπόραρ (77' Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Aποστολάκης, Λάρσον, Μαλής, Χατζηθεοδωρίδης (86' Χουχούμης), Μλάντεν, Μάρτενσον (86' Νοσίρου), Ντουάρτε (72' Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης (72' Ζοάο Πέδρο), Χουάνπι (72' Μπουζούκης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.