Ποδόσφαιρο

Στα… κόκκινα οι «ροσονέρι» λόγω Ζιρού [vid]

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 22:27

Ο Γάλλος σέντερ φορ ταλαιπωρείται από ίωση. Ανησυχία στη Μίλαν ενόψει Τότεναμ.

Στα… κόκκινα οι «ροσονέρι» λόγω Ζιρού [vid]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.65 4.5 1.7 2.07 1.23 3.85 1.92 1.78 1.2 1.28 2

Την Τετάρτη το βράδυ διεξάγεται το δεύτερο ματς της φάσης των «16» ανάμεσα σε Τότεναμ και Μίλαν, στο Λονδίνο. Εκεί όπου οι «ροσονέρι» θα παλέψουν για κρατήσουν το 1-0 της αναμέτρησης στο «San Siro». Αλλά ενδέχεται να έχουν μια πολύ σημαντική απουσία στην αγγλική πρωτεύουσα. Αυτή αφορά στον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Γάλλος σέντερ φορ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Πιο συγκεκριμένα, ταλαιπωρείται από μία ίωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στην προπόνηση των «ροσονέρι» τη Δευτέρα. Η κατάσταση της υγείας του θα ξεκαθαρίσει αύριο. Αν δεν είναι σε θέση να πάρει μέρος στην προπόνηση ή δεν βγάλει ένα σημαντικό μέρος της, είναι αρκετά πιθανό να μην μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα.

Εξάλλου, ο Στέφανο Πιόλι είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει 100% τον Γάλλο επιθετικό. Η εμπειρία του θα ήταν πολύ σημαντική για το ματς κόντρα στην Τότεναμ. Όμως αν δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, τότε θα στερήσει από την Μίλαν μια πολύ σημαντική ομάδα για ένα τόσο κρίσιμο ματς. Διότι το «έπαθλο» είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr