Ποδόσφαιρο

Στην Τορίνο κάνουν ευρωπαϊκές σκέψεις [vids]

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 23:44

Μεγάλη νίκη για την «Granata» που την έφερε στο -1 από τις θέσεις της Ευρώπης. Η Σασουόλο «ξέρανε» την Κρεμονέζε.

Στην Τορίνο κάνουν ευρωπαϊκές σκέψεις [vids]

Ένα βαθμό πίσω από την 7η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League βρίσκεται η Τορίνο. Η «Granata» νίκησε την Μπολόνια και έφτασε τους 34 πόντους. Παράλληλα, όμως, με το αποτέλεσμα αυτό στέρησε την ευκαιρία από τους «Rossoblù» να βρεθούν εκείνοι μόνοι στην 7η θέση. Αν είχαν φύγει νικητές από το Τορίνο, θα έφταναν τους 38 βαθμούς και θα αποκτούσαν σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ!

Το ματς κρίθηκε από το γκολ που σημείωσε ο Καραμό στο 22'. Μετά το γκολ η «Granata» είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο και η Μπολόνια είχε τις δικές της στιγμές. Με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Ορσολίνι στο 72' που άγγιξε το 1-1. Εάν, δε, είχε σημειωθεί εκείνο το γκολ, ίσως να ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του ματς από εκεί και πέρα. Αλλά και το φινάλε του.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η Σασουόλο «σκότωσε» την Κρεμονέζε. Διότι το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλο come back. Όμως στις καθυστερήσεις η ομάδα του Αλέσιο Ντονίσι πέτυχε το γκολ της νίκης που… ξέρανε την αντίστοιχη του Νταβίντε Μπαλαρντίνι. Η Σασουόλο προηγήθηκε 2-0 με τους Λοριεντέ στο 26' και Φρατέσι στο 41'. Αλλά η Κρεμονέζε επέστρεψε στο ματς χάρη στα τέρματα του Ντέσερς στο 62' και στο 83'. Ωστόσο με το γκολ του Μπαϊράμι στο 90'+3 η Σασουόλο πήρε τη νίκη με 3-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr