Ποδόσφαιρο

Έχασε... έδαφος η Οσασούνα [vid]

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 23:58

«Λευκή» ισοπαλία στην Παμπλόνα με τη Θέλτα και χαμένη ευκαιρία με άρωμα… Ευρώπης.

Έχασε... έδαφος η Οσασούνα [vid]

Ισοπαλία χωρίς σκορ για Οσασούνα και Θέλτα στο φινάλε της 24ης αγωνιστικής. Ένα ματς που είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικότερα για την Οσασούνα που θα μπορούσε, με νίκη, να είχε μπει πολύ δυνατά στο «κόλπο» για την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα 0-0 οφείλεται και στο καλό παιχνίδι από την ομάδα του Βίγκο που συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη. Επιπλέον, ήταν εκείνη που είχε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να φύγει νικήτρια από την Παμπλόνα.

Η Οσασούνα ήταν πιο επικίνδυνη στο ξεκίνημα του ματς. Απείλησε με τον Μπούντιμιρ, αλλά ο Βιγιάρ απέκρουσε με δυσκολία. Επίσης, η Οσασούνα «φώναξε» για πέναλτι στο 22', στη φάση με πρωταγωνιστές του Άβιλα και Γκαρθία. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας. Όμως, σταδιακά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο αργότερα, στο 60', ο Σεφέροβιτς δεν πρόλαβε την μπάλα στο γύρισμα του Γκαλάν για να την προωθήσει στα δίχτυα. Ευκαιρία είχε και ο Άσπας στο 70' για το 0-1.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 74' με τον Αμπντέ να σεντράρει και τον Άβιλα να σκοράρει. Αλλά ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Κατά συνέπεια, το γκολ της Οσασούνα δεν μέτρησε και το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr