Ποδόσφαιρο

«Τρελαίνει» κόσμο η Μπρέντφορντ [vid]

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 00:17

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ νίκησε 3-2 την Φούλαμ, συμπλήρωσε 12 ματς αήττητη στην Premier League και βλέπει… Ευρώπη.

«Τρελαίνει» κόσμο η Μπρέντφορντ [vid]

Όχι ένα και δύο πλέον, αλλά 12 ματς αήττητη στην Premier League μετρά πλέον η Μπρέντφορντ. Το βράδυ της Δευτέρας νίκησε 3-2 την Φούλαμ. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει στην 9η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτή είναι η μισή… αλήθεια. Καθώς οι «Bees» βρίσκονται πια στο -3 από την πρώτη εξάδα. Επιπλέον, πλησίασαν στον έναν πόντο τους «Cottagers» που είναι στην 7η θέση με 39 βαθμούς, αλλά έχασαν μετά από 4 σερί ματς αήττητοι.

Το ματς άρχισε ιδανικά για την Μπρέντφορντ. Διότι μόλις στο 6' ο Πίνοκ άνοιξε το σκορ (1-0). Επιπλέον, στο 17' ο Εμπουεμό άγγιξε το 2-0, όπως και ο Τόνι στο 36'! Έτσι, στο 39' ήρθε η ισοφάριση για την Φούλαμ, καθώς ο Σόλομον σκόραρε μετά το φάουλ του Περέιρα στο δοκάρι (1-1). Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Γρήγορο γκολ για τις «Bees» στο δεύτερο μέρος. Στο 53' η Μπρέντφορντ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τόνι για το 2-1. Αν και η Φούλαμ πίεσε για την ισοφάριση στο ματς, αυτή δεν ήρθε. Αντίθετα, ο Γένσεν στο 86' πέτυχε το 3-1 «κλειδώνοντας» τη νίκη των γηπεδούχων. Όμως αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ. Μιας και στο 90'+9 οι «Cottagers» διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 με τον Βινίσιους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr