Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 14:33

Ο Βραζιλιάνος σταρ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις μήνες. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Νεϊμάρ έχει υποστεί μια σειρά από τραυματισμούς στον δεξιό αστράγαλο τα τελευταία χρόνια», ανέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν στην ιστοσελίδα της. «Μετά το τελευταίο του διάστρεμμα στις 20 Φεβρουαρίου, το ιατρικό προσωπικό συνέστησε χειρουργική επέμβαση για να αποφευχθεί ο υψηλός κίνδυνος υποτροπής. Όλοι οι εμπειρογνώμονες με τους οποίους ζητήθηκε η γνώμη επιβεβαίωσαν αυτή την ανάγκη».

Ο επιθετικός σύντομα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Ντόχα. «Θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις μήνες για να μπορέσει να προπονηθεί ξανά με την ομάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αγωνιστεί την Τετάρτη με την Μπάγερν Μονάχου στην ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν στο πρώτο ματς (1-0). Τουλάχιστον, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της Ligue 1 καθώς διατηρεί ένα +8 από την Μαρσέιγ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr