Ποδόσφαιρο

Conference League: Μεγάλη νίκη της Αλκμάαρ στη Ρώμη με Παυλίδη!

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 21:48

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League έκανε η Άλκμααρ, νικώντας με ανατροπή 2-1 τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» στην πρώτη τους αναμέτρηση για τους «16»

Conference League: Μεγάλη νίκη της Αλκμάαρ στη Ρώμη με Παυλίδη!

Οι "λατσιάλι" προηγήθηκαν στο 18' με τον Πέδρο έπειτα από ασίστ του Τζακάνι στο 18’, όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή για εκείνους. Η Αλκμααρ είχε πρώτα δοκάρι στο 31’ με τον Μάινανς και στο 45’ ισοφάρισε με όταν μετά από γύρισμα από αριστερά ο Παυλίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, το μακρινό σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ολική ανατροπή στο 62ο λεπτό, με τον Κέρκεζ να γράφει το 2-1. Η ολλανδική ομάδα άντεξε στην πίεση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για το Europa Conference League.

Αναλυτικά η φάση των "16"

Λάτσιο-Άλκμααρ 1-2 (18’ Πέδρο - 45’ Παυλίδης, 62’ Κέρκεζ)

Πέμπτη 09/03

Αντερλεχτ-Βιγιαρεάλ (19:45)

ΑΕΚ Λάρνακας-Γουέστ Χαμ (19:45)

Σέριφ Τίρασπολ-Νις (19:45)

Φιορεντίνα-Σίβασπορ (22:00)

Λεχ Πόζναν-Tζουγκάρντεν (22:00)

Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00)

Γάνδη-Μπασάκσεχιρ (22:00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr