Ποδόσφαιρο

Επιβλητικός ΠΑΟΚ στη Λαμία, πέρασε ήδη στον τελικό [vids]

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 20:56

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα, συνέτριψε 5-1 την ομάδα του Βόλου και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τούμπας.

Επιβλητικός ΠΑΟΚ στη Λαμία, πέρασε ήδη στον τελικό [vids]

Το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε ο ΠΑΟΚ από τον πρώτο ημιτελικό. Η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε πώς είναι σε τρομερή κατάσταση. Μετά το 6-0 με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα, συνέτριψε 5-1 τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τούμπας.

Όσο κι αν επιθυμούσε η Λαμία να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ, δεν το πέτυχε ούτε για ένα λεπτό. Καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάστηκε μόλις 13'' για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κωνσταντέλιας τσίμπησε την μπάλα, ο Ζίβκοβιτς έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Νάρεϊ στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ένα γκολ που έδιωξε εντελώς το όποιο άγχος μπορεί να είχαν οι Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, όλο το ματς «τελείωσε» για τη Λαμία στο 16'. Γύρισμα του Σλίβκα, σουτ του Μαρτίνεθ, αλλά ο Ίνγκασον με σωτήρια προβολή παραχώρησε το κόρνερ, καθώς αποσόβησε το 1-1.

Έτσι, στο 25' ήρθε και το 0-2 και το «έργο» ολοκληρώθηκε! Κάθετη πάσα του Ζίβκοβιτς, γύρισμα του Σάστρε και τελείωμα του Κωνσταντέλια για το 0-2.

Οι ευκαιρίες συνεχόμενες για τον ΠΑΟΚ που απώλεσε δύο απανωτές στο 26'. Καταρχάς με τον Κωνσταντέλια, αλλά ο Κορνέζος έκοψε την τελευταία στιγμή. Μετά, ο Αουγκούστο έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι! Με τον τρόπο αυτό, αλλά και με το 0-2, έκλεισε το πρώτο 45λεπτο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ωστόσο, η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος. Καθώς συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και να απειλεί την εστία του Γκαραβέλη. Στο 57' ο γκολκίπερ της Λαμίας σταμάτησε την καρφωτή κεφαλιά του Ίνγκασον.

Έτσι, στο 62' ήρθε και το 0-3. Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αουγκούστο που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Ο Τάισον έπιασε… δουλειά άμεσα και στο 67' πέρασε την κάθετη πάσα για τον Μπράντον που σημείωσε το 0-4.

Αλλά τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί για τον Δικέφαλο του Βορρά. Έτσι, στο 69' ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Σάστρε που πέρασε την μπάλα κάτω από τον Γκαραβέλη για το 0-5!

Η Λαμία δεν το παράτησε το ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει στο 86' το γκολ της… τιμής. Ο Μεδίνα με κεφαλιά γύρισε την μπάλα και ο Μαρτίνεθ άδραξε της ευκαιρίας για να σημειώσει το 1-5.

Επιπλέον, ο Μεδίνα βρήκε δίχτυα στο 90'+1, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Νούνιες στον Ντάντας.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46' Σιμόν), Κορνέζος, Αντέτζο, Σαραμαντάς. Τζανδάρης (59' Νούνιες), Στάνκο (59' Ντε Βινσέντι), Σλίβκα, Ασκόφσκι (65' Αμπάντα), Μαρτίνεθ, Μανούσος (65' Μεδίνα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Αουγκούστο (63' Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (71' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (63' Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (75' Μπίσεσβαρ), Μπράντον (75' Τζίμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.