Ποδόσφαιρο

Γουέστ Χαμ και Νις έβγαλαν... εισιτήριο [vids]

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 22:19

Τα «σφυριά» νίκησαν την ΑΕΚ στη Λάρνακα, ενώ οι Νικαιώτες πέρασαν από την Μολδαβία.

Γουέστ Χαμ και Νις έβγαλαν... εισιτήριο [vids]

Η ΑΕΚ Λάρνακας πάλεψε απέναντι σε μια ομάδα από την Premier League. Μιας και για τα πρώτα 30 λεπτά στο ματς ήταν καλύτερη από την Γουέστ Χαμ. Όμως, στη συνέχεια, μετά το πρώτο γκολ των «σφυριών», το ματς πήρε το δρόμο του. Διότι οι Άγγλοι με τα δύο γκολ του Αντόνιο νίκησαν στην Κύπρο. Με τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας να έχει και δοκάρι, αγγίζοντας το χατ τρικ.

Στο Βέλγιο, η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε, αλλά η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία. Έτσι έδωσε ένα άλλο ενδιαφέρον για την ρεβάνς στην Ισπανία. Αλλά όπως και να το κάνουμε, τον πρώτο λόγο έχει το «κίτρινο υποβρύχιο».

Όσον αφορά στο ματς της Μολδαβίας, η Νις πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τον Αμραουί που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μεταξύ των κορυφαίων της σεζόν στο Europa Conference League.

Άντερλεχτ - Βιγιαρεάλ 1-1

(57' Ντρέγιερ - 28' Τριγκέρος)

ΑΕΚ Λάρνακας - Γουέστ Χαμ 0-2

(36', 45'+2 Αντόνιο)

Σέριφ Τιρασπόλ - Νις 0-1

(45'+3 Αμραουί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr