Ποδόσφαιρο

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέταγαν... φωτιές [vids]

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 23:56

Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ, είναι μια… ανάσα από την πρόκριση. Σημαντικό αβαντάζ για Σεβίλλη και Γιουβέντους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέταγαν... φωτιές [vids]

Στα ματς της βραδινής ζώνης του UEFA Europa League οι έδρες είχαν τον πρώτο λόγο. Καθώς σε τρία από τα τέσσερα ματς, οι εκάστοτε γηπεδούχοι πανηγύρισαν τις νίκες. Σε ένα ματς δεν υπήρξε νικητής, αλλά εκεί κανείς δεν ήταν κανονικά γηπεδούχους. Τυπικά η Σαχτάρ, αν και η αναμέτρηση διεξήχθη στη Βαρσοβία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση μετά τον διασυρμό από την Λίβερπουλ με 7-0. Ο Τεν Χάαγκ επέλεξε την ίδια αρχική ενδεκάδα με το «Anfield» και οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν 4-1 την Μπέτις στο «Old Trafford». Έτσι, μετά την Μπαρτσελόνα είναι αρκετά πιθανό να αποκλείσει και την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Αντίθετα, η άλλη ισπανική ομάδα έκανε τη δουλειά της. Όμως όταν αναφερόμαστε στο Europa League και τη Σεβίλλη, είναι απολύτως λογικό. Καθώς αυτή είναι η δική της… διοργάνωσης. Πέτυχε νίκη 2-0 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και έχει μεγάλο αβαντάζ για να περάσει στα προημιτελικά. Προβάδισμα και για την Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν 1-0 την Φράιμποργκ, σε ένα ματς που διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο οποίος δεν μέτρησε γκολ των Γερμανών, καθώς υπήρχε χέρι πριν σκοράρει η ομάδα από την Bundesliga.

Αντίθετα, στην Βαρσοβία νικητής δεν υπήρξε. Ισοπαλία ανάμεσα σε Σαχτάρ και Φέγενορντ, με τα δύο γκολ στο τελικό 1-1 να έρχονται μετά το 78'.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις 4-1

(6' Ράσφορντ, 52' Άντονι, 58' Μπ. Φερνάντες, 84' Βέγκχορστ - 32' Αγιόθε)

Γιουβέντους - Φράιμπουργκ 1-0

(53' Ντι Μαρία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Φέγενορντ 1-1

(79' Ρακίτσκι - 88' Μπουγιάντε)

Σεβίλλη - Φενερμπαχτσέ 2-0

(56' Γιόρνταν, 85' Λαμέλα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr