Ποδόσφαιρο

Σε θέση ισχύος Φιορεντίνα και Λεχ Πόζναν [vids]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 00:15

Νίκησαν εντός έδρας την Σίβασπορ και την Τζουργκάρντεν, αντίστοιχα. Ανοικτοί «λογαριασμοί» στα άλλα δύο ματς.

Σε θέση ισχύος Φιορεντίνα και Λεχ Πόζναν [vids]

Στο χέρι τους κρατούν, τόσο οι «βιόλα» όσο και η πολωνική ομάδα το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Europa Conference League. Μιας και εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα και απέκτησαν σημαντικό πλεονέκτημα για να βρεθούν στην 8άδα.

Στην Φλωρεντία, η Φιορεντίνα είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσε να βρει λύση στην άμυνα της Σίβασπορ. Τελικά το πέτυχε στο 69' και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα. Η Σίβασπορ θα ψάξει την ανατροπή στην Τουρκία, αλλά δεν θα έχει τον Γκραντέλ που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Επίσης, στην Πολωνία η Λεχ Πόζναν σκόραρε στο τελευταίο δεκάλεπτο των δύο ημιχρόνων και απέκτησε ένα σημαντικότατο αβαντάζ κόντρα στην σουηδική ομάδα, με το υπέρ της 2-0.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις νικητής δεν υπήρξε. Κι αυτό δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον στις ρεβάνς. Η Βασιλεία προηγήθηκε δύο φορές, με την Σλόβαν να φέρνει το ματς στα ίσα δις. Αντίθετα, στο Βέλγιο η Μπασακσεχίρ προηγήθηκε μεν, η Γάνδη ισοφάρισε δε και ο επαναληπτικός απέκτησε ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Βασιλεία - Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-2

(6' Αμντουνί, 40' Τσεκίρι - 17' Μενβέντεφ, 70' Αμπουμπακάρι)

Γάνδη - Μπασακσεχίρ 1-1

(35' Όρμπαν - 16' Οκάκα)

Λεχ Πόζναν - Τζουργκάρντεν 2-0

(39' Μίλιτς, 82' Μαρτσβίνσκι)

Φιορεντίνα - Σίβασπορ 1-0

(69' Μπαράκ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr