Ποδόσφαιρο

Ιδανική εκκίνηση για την Καρμιώτισσα [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 21:09

Στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης του κυπριακού πρωταθλήματος, νίκησε 2-1 το Παραλίμνι στο «Τσίρειο».

Ιδανική εκκίνηση για την Καρμιώτισσα [vid]

Με το δεξί μπήκε στη β' του κυπριακού πρωταθλήματος, πιο συγκεκριμένα στο γκρουπ του υποβιβασμού, η Καρμιώτισσα. Μιας και η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών επικράτησε 2-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Τσίρειο». Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, που τους φέρνει πιο κοντά στην παραμονή. Αντίθετα, το Παραλίμνι παραμένει σε δύσκολη θέση.

Ωστόσο, το ματς θα μπορούσε να είχε άλλη εξέλιξη. Καθώς στο 27' το Παραλίμνι ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μαλόνε, που καταλογίστηκε μέσω ελέγχου της φάσης στο VAR. Όμως, ο Μέιρα που εκτέλεσε από την «άσπρη βούλα» δεν νίκησε τον Σπόλιαριτς. Ο ίδιος πήρε το… ριμπάουντ, με τον γκολκίπερ της Καρμιώτισσας να κάνει και δεύτερη απόκρουση! Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 45'+7! Κόρνερ του Ελ Αλουχί, κεφαλιά του Μαλόνε και 1-0. Ιδανικό φινάλε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών είχε δοκάρι στο 60' μετά από σουτ του Ελ Αλουχί, με τον γκολκίπερ του Παραλιμνίου Παναγιώτου να ακουμπά την μπάλα. Αλλά στο 61' ήρθε το 2-0. Συνεργασία ανάμεσα σε Μαλόνε και Ελ Αλουχί και σουτ του τελευταίου. Η Ένωση βρήκε γκολ μετά το 80'. Πιο συγκεκριμένα στο 83' κέρδισε πέναλτι για νέο χέρι από τον Μαλόνε. Ο Γεβρέμοβιτς το εκτέλεσε εύστοχα και το Παραλίμνι μείωσε σε 2-1. Η αποβολή του Καλτσά στο 88', με δεύτερη κίτρινη (σ.σ.: η πρώτη στο 86') άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες. Όχι όμως και το σκορ.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Αλεξάντερ Κερζάκοφ): Σπόλιαριτς, Τζανακάκης, Μαλόνε, Χούμποτσαν, Γκραντινάρου, Καλτσάς, Μπεν Σαλάμ, Γκαστανιάγα, Ντούμπια (85' Ντούρις), Ελ Αλουχί (90'+5 Κουλιμπαλί), Γκράφενμπεργκ (88' Αγγελή).

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγιώτου, Σίλβα, Χριστοφή (62' Κορσιά), Πολυκάρπου, Γεβρέμοβιτς, Φερνάντες, Βούκσεβιτς (46' Κατσιάρης), Λουσέρο (62' Μαυρουδής), Ντιαβαρά (68' Εντζιαβέ), Μέιρα, Ρουσιάς (79' Λαμί).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr