Ποδόσφαιρο

Μεγάλο «διπλό» της Μπόχουμ [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 23:25

Πήρε τρίποντο με 2-0 στην Κολωνία και βγήκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο «διπλό» της Μπόχουμ [vid]

Στοπ στο σερί των τεσσάρων ηττών που είχε, έβαλε η Μπόχουμ. Πέρασε νικηφόρα από τον Κολωνία, επικρατώντας με 2-0. Κι αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Διότι με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν βασικός για την ομάδα του Τόμας Λετς. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του ανέβηκε στους 22 βαθμούς, αφήνοντας μέσα στην τελευταία τριάδα που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και στο μπαράζ παραμονής, τις Στουτγκάρδη, Χοφενχάιμ και Σάλκε στους 19 πόντους. Η Μπόχουμ άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στην Κολωνία. Μιας και κέρδισε πέναλτι. Ο Στέγκερ ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και πέτυχε το 0-1 στο 9'.

Το 1-0 παρέμεινε για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Ωστόσο, όταν αυτή μπήκε στο τελευταίο της τέταρτο, ήρθε ένα ακόμα γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 76' η Μπόχουμ έφτασε στο 0-2 με τον Μάζοβιτς που «κλείδωσε» την κατάκτηση των τριών βαθμών για τους φιλοξενούμενους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr