Ποδόσφαιρο

Νέο «κάζο» για την Ίντερ [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 23:54

Τεράστια νίκη 2-1 της Σπέτσια με τους «νερατζούρι» να μπλέκουν πλέον σχετικά με τη «μάχη» της τετράδας.

Νέο «κάζο» για την Ίντερ [vid]

Και πώς να χάσει η Νάπολι αυτό το πρωτάθλημα; Ήδη η Ίντερ που ήταν στη δεύτερη θέση, έχει αρχίσει να το παρατά! Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς για τους «νερατζούρι». Πλέον, η Νάπολι έχει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στο +18 και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. Μετά την ήττα 1-0 από την Μπολόνια, σειρά είχε το 2-1 από τη Σπέτσια! Με την τελευταία να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς ανέβηκε στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ένα ματς που είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Διότι η Ίντερ είχε από νωρίς την ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα, στο 13' θα μπορούσε η ομάδα του Ιντζάγκι να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Όμως ο Λαουτάρο Μαρτίνες που εκτέλεσε το πέναλτι, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντραγκόφσκι που έκανε μια πολύ μεγάλη επέμβαση στη γωνία του! Επίσης, η Σπέτσια είχε κι εκείνη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για να σκοράρει. Αλλά ο Αγκουντέλο στο 32' σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν εκπληκτικό! Γκολ του Λαουτάρο στο 46', αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Η απάντηση από την Σπέτσια, όμως, «πλήγωσε» την Ίντερ. Ο Ντανιέλ Μαλντίνι στο 55' πέτυχε το 1-0, όντας 10 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο όσο δυναμική ήταν η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, άλλο τόσο ήταν και το φινάλε του.

Στο 81' πέναλτι για την Ίντερ σε μαρκάρισμα του Φερέρ στον Ντάμφρις. Ο Λουκάκου το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Κάτι ανάλογο έγινε και στο 87', στην άλλη περιοχή. Ο Ντάμφρις μάρκαρε τον Κοβαλένκο, με τον Ενζολά να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» για το 2-1. Ο Νικολάου ήταν βασικός με πολύ καλή παρουσία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr