Ποδόσφαιρο

«Έβρεξε» γκολ στο «Pierre Mauroy» [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 23:58

Πλούσιο θέαμα στο ματς της Λιλ με την Λιόν που είχε 6 τέρματα και ένα πέναλτι που ακύρωσε το VAR στις καθυστερήσεις.

«Έβρεξε» γκολ στο «Pierre Mauroy» [vid]

Εκπληκτικό ματς ανάμεσα σε Λιλ και Λιόν. Αν και η αναμέτρηση στο «Pierre Mauroy» δεν είχε νικητή, μπορεί να πει κανείς πώς «χαμένοι» ήταν οι «λιλουά». Διότι προηγήθηκαν με 3-1 στο 79', αλλά δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν. Έτσι, έχασαν έδαφος σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της Ευρώπης, καθώς έμειναν πιο πίσω.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, αλλά με πολλές φάσεις, το ματς στο δεύτερο «άναψε» για τα καλά! Με το… καλημέρα στην επανάληψη η Λιλ πήρε το προβάδισμα με τον Ντέιβιντ (46'). Επίσης στο 61' με πέναλτι του ίδιου έγινε το 2-0. Η Λιόν μείωσε στο 64' με τον Μπαρκολά και φάνηκε να ξαναμπαίνει στο ματς.

Όμως ήρθε και πάλι ο Ντέιβιντ να βρει δίχτυα. Ένα ακόμη πέναλτι, μία ακόμη εύστοχη εκτέλεση και το χατ-τρικ του Ντέιβιντ έκανε το σκορ 3-1. Εκεί, όμως, εμφανίστηκε το αντίπαλο «δέος» στον φορ της Λιλ. Αυτός ήταν ο Λακαζέτ. Ο έμπειρος Γάλλος σέντερ φορ με γκολ στο 83' και το 89' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να δώσει στην ομάδα του Λοράν Μπλαν έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια.

Βέβαια, εξίσου καθοριστικό ήταν και το VAR. Καθώς στις καθυστερήσεις καταλογίστηκε πέναλτι για την Λιλ, στη φάση με πρωταγωνιστές τους Κουμπεντί και Μπαμπά. Αλλά ο έλεγχος της φάσης οδήγησε τον διαιτητή Μπαστιέν να αλλάξει την αρχική του απόφαση και να το πάρει πίσω. Έτσι, το ματς έληξε ισόπαλο 3-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr