Ποδόσφαιρο

«Μονομαχία» μέχρι τελικής πτώσης στο «Nuevo Mirandilla» [vid]

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 00:20

Γκολ, πέναλτι, αποβολές και ισοπαλία 2-2 που δεν χαροποίησαν ούτε την Κάντιθ, ούτε τη Χετάφε.

«Μονομαχία» μέχρι τελικής πτώσης στο «Nuevo Mirandilla» [vid]

Ματσάρα σε όλα τα επίπεδα έγινε στη νότια Ανδαλουσία. Εκεί όπου Κάντιθ και Χετάφε αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Ένα ματς που τα είχε όλα! Γκολ, πέναλτι, ένταση, αποβολές. Μια αναμέτρηση για πολύ γερά συναισθήματα! Κοινώς ένα ματς άκρως… επεισοδιακό!

Το γκολ που σημείωσε ο Σομπρίνο με κεφαλιά στο 39' ήταν αυτό που έδωσε την Κάντιθ το προβάδισμα 1-0. Έτσι έληξε το πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο, ωστόσο, η Χετάφε επέστρεψε στο ματς. Με το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ουνάλ στο 61' για το 1-1. Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη,

Ο Ντουάρτε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80'. Σε μια φάση που η Κάντιθ κέρδισε κι εκείνη πέναλτι. Ο Αλκαράθ σημάδεψε σωστά από την «άσπρη βούλα» για το 2-1. Με την Χετάφε να κερδίζει νέο πέναλτι στο 90'+14. Ο Ουνάλ ήταν ξανά εύστοχος για το τελικό 2-2, με το γκολ του 90'+16, για να ακολουθήσει η αποβολή του Καρθελέν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ένα αποτέλεσμα που στην τελική δεν χαροποίησε κανέναν, αφιύ η μεν Κάντιθ έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της και είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η δε Χετάφε είναι στο +1 και έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr