Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Νάπολι καθάρισε και την Αταλάντα [vids]

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 21:03

Αγκαλιά με το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της βρίσκεται η Νάπολι που δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην Αταλάντα.

Serie A: Η Νάπολι καθάρισε και την Αταλάντα [vids]

Με τη νίκη αυτή, η Νάπολι συνέχισε την προέλαση της προς την κατάκτηση του τίτλου, φτάνοντας τη διαφορά της στο +18 από τη δεύτερη Ίντερ, έχοντας 22 νίκες σε 26 ματς, 60 τέρματα υπέρ και 16 κατά! Από την άλλη, η Αταλάντα παρέμεινε στους 42 βαθμούς και στην 6η θέση, που πάντως οδηγεί στην Ευρώπη.

Η Νάπολι ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, με την Αταλάντα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα στα πόδια της και να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Μετά τα “στείρα” πρώτα 45 λεπτά, η γκολάρα του Κβαρατσκέλια με τρομερό σόλο (60') έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους

Η Αταλάντα είχε τη δική της ευκαιρία να απειλήσει στο 73ο λεπτό όταν ο Ζαπάτα έκανε μια καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Γκολίνι μπλόκαρε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα η Νάπολι διπλασίασε τα τέρματά της με την κεφαλιά του Αμίρ Ραχμάνι, πλέον μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση του σκουντέτο και για το ματς κόντρα στην Άιντραχτ την Τετάρτη στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr