Ποδόσφαιρο

«Πράσινη» πρωτιά στο τέλος της κανονικής περιόδου [vid]

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 21:27

Ο Παναθηναϊκός με τα δύο γκολ του Ιωαννίδη, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και επέστρεψε στην κορυφή.

«Πράσινη» πρωτιά στο τέλος της κανονικής περιόδου [vid]

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η κανονική περίοδος για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τη δουλειά της. Δηλαδή πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι. Με τα γκολ του Ιωαννίδη, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο. Ωστόσο, η ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια έφερε ξανά τους «πράσινους» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κάτι που σημαίνει πώς θα μπουν στα play off ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας.

Το ματς στο Περιστέρι άρχισε με επεισοδιακό τρόπο. Καθώς στο 10' υπήρξε είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής Ευαγγέλου ζήτησε από τους παίκτες των δύο ομάδων να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Η διακοπή του ματς κράτησε για περίπου μισή ώρα. Τελικά το ματς άρχισε ξανά. Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους έλειπε η ουσία. Η πιο μεγάλη τους φάση στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 31'. Ιδανική αντεπίθεση με τον Παλάσιος να βρίσκει τον Μαντσίνι, αλλά ο Γιαννιώτης τον σταμάτησε. Ο Αργεντινός πήρε το… ριμπάουντ, αλλά αστόχησε ξανά. Επίσης, στο 43' ο Γιαννιώτης σταμάτησε τον Ιωαννίδη.

Η πίεση του Παναθηναϊκού απέδωσε… καρπούς στο 49' με το γκολ του Ιωαννίδη που έδωσε στους «πράσινους» το προβάδισμα (0-1). Το «τριφύλλι» είχε νέα ευκαιρία στο 52' με τον Παλάσιος. Ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μαυρομμάτη, που καταλογίστηκε μέσω VAR στο 62'. Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 0-2. Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έκανε περισσότερο διαχείριση στο ματς και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν (79' Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (71' Τσοβάρας), Αγκιμπού, Κλωναρίδης (71' Ροτάριου), Τζαβίδας (46' Κιάρτανσον).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (59' Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (76' Πούχατς), Κουρμπέλης, Ρούμπεν (76' Τσοκάι), Κλεϊνχέισλερ (68' Τσέριν), Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης (76' Βέρμπιτς).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr