Ποδόσφαιρο

Άνετη η Άρσεναλ, διατήρησε το +5 [vids]

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 22:24

Η ομάδα του Αρτέτα νίκησε 3-0 στην έδρα της Φούλαμ. «Γκέλα» της Γιουνάιτεντ με την ουραγό Σαουθάμπτον.

Άνετη η Άρσεναλ, διατήρησε το +5 [vids]

Η Άρσεναλ όσο κάνει τη δουλειά της, δεν ενδιαφέρεται για ό,τι συμβαίνει πιο κάτω στη βαθμολογία της Premier League. Οι «Gunners» νίκησαν 3-0 στην έδρα της Φούλαμ και διατήρησαν τ0 +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Με την ομάδα του Αρτέτα να «καθαρίζει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Καθώς ήταν το διάστημα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά και πρωτοπόροι της Premier League, όλα τα γκολ τους. Για την ακρίβεια χρειάστηκαν 26 λεπτά για να φτάσουν στο υπέρ τους 3-0.

Στο «Old Trafford» η Σαουθάμπτον πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή. Βέβαια, καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης ήταν η αποβολή του Κασεμίρο, με απευθείας κόκκινη κάρτα, στο 34'. Το αποτέλεσμα ήταν να λήξει το ματς 0-0 με τους «κόκκινους διαβόλους» να μένουν δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη. Αντίθετα, σε καλύτερο «φεγγάρι» είναι η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» νίκησαν 2-1 την Γουλβς και μείωσαν στους 4 βαθμούς, τη διαφορά από την πρώτη τετράδα.

Όσον αφορά στα «σφυριά», έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με τους «χωριάτες». Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς είναι στους 24 βαθμούς.

Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα 1-1

(26' πέν. Μπενραχμά - 17' Γουάτκινς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-0

Φούλαμ - Άρσεναλ 0-3

(21' Γκάμπριελ, 26' Μαρτινέλι, 45'+2 Όντεργκαρντ)

Νιουκάστλ - Γούλβς 2-1

(26' Ίσακ, 79' Αλμιρόν - 70' Χι Τσαν Χουάνγκ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr