Ποδόσφαιρο

Ο Άρης κράτησε το +3, με το δεξί η Νέα Σαλαμίνα [vids]

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 22:48

Ισοπαλία στη «μάχη» με ευρωπαϊκό φόντο της Πάφου με την ομάδα της Λεμεσού. Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή η ομάδα του Πουρσαϊτίδη.

Ο Άρης κράτησε το +3, με το δεξί η Νέα Σαλαμίνα [vids]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Πάφου με τον Άρη Λεμεσού στο «Στέλιος Κυριακίδης». Στο 14' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Κακόριν από τον Κανέ. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Η Πάφος είχε δοκάρι στο 21' στο σουτ του Τάνκοβιτς, με την μπάλα να κοντράρει στον Βανά. Όμως, στο 24' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Στο μαρκάρισμα του Γιανγκό στον Τάνκοβιτς. Ο Βαλακάρι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 (25'). Με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ωστόσο, πήρε ξανά το προβάδισμα στο 45'+2 με τον Μπένγκτσον που βρέθηκε σε θέση βολή και δεν αστόχησε (1-2). Αν και ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο έντονος όσο στο πρώτο μέρος, το γκολ ήρθε. Καθώς στο 81' ο Βαλακάρι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Με το ματς να λήγει τελικά ισόπαλο, καθώς δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε.

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Κανέ, Βαλακάρι, Πελάτζιο (69' Χέσταντ), Μπρούνο (69' Aμπντουραχίμι), Ζάιρο.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Γιαγκό, Μουσούντα (46' Μπρόρσον), Πηλέας (84' Στεπίνσκι), Μπένγκτσον (76' Μαγιαμπέλα), Στρούσκι (46' Γιαμπλόνσκι), Σόκε, Μπαμπίκα, Κακόριν, Γκομίς (67' Ντελμίρο).

Η Νέα Σαλαμίνα έκανε μεγάλη ανατροπή στο «Αμμόχωστος» κόντρα στον Ακρίτα και μπήκε με νικηφόρο αποτέλεσμα (4-1) στα play out. Κυρίως, όμως, έκανε μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη κατηγορία. Αν και το αυτό το 4-1 δεν «λέει» όλη την αλήθεια. Μιας και το τρίτο και το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Γαβριήλ (0-1) που βρέθηκε σε θέση βολής, απέναντι από τον Μελίσσα. Ωστόσο, ο Τιάγκο έφερε το ματς στα ίσα στο 30' για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55' με τον Ντορεγκαράι (2-1). Στο 90'+4 ο Κουμούρης νίκησε τον Περντρέου για το 3-1, ενώ στο 90'+6 ήταν η σειρά του Τολεμές να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Μαλεκκίδης, Οφόρι (71' Άδωνη), Μποτεάκ (71' Κουμούρης), Καρλίτος, Φράγκος (64' Μαργκάσα),Τσίκο, Τιάγκο (71' Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι (78' Τολεμές).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντάνις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Παουγκέν (68' Δημοσθένους), Ντραμέ, Άμπραχαμ, Κλεμέντε, Μεντίμορετς, Τόρες, Γαβριήλ, Καραγιάννης (82' Φούριελ), Αραούχο, Βάσκο Λόπες (60' Εράσο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr