Ποδόσφαιρο

Φούντωσε η «μάχη» για το Champions League [vids]

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 23:00

Λειψία, Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ θα «μονομαχήσουν» για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση.

Φούντωσε η «μάχη» για το Champions League [vids]

Αν και η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ έχουν ξεχωρίσει και δείχνει η κατάσταση στη Γερμανία πώς ο τίτλος είναι υπόθεση για δύο, αμέσως μετά γίνεται ο κακός χαμός! Ειδικότερα, μετά τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αναμετρήσεων. Η Φράιμπουργκ νίκησε την Χοφενχάιμ, ενώ η Ουνιόν Βερολίνο έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Βόλφσμπουργκ. Τα δύο αυτά αποτελέσματα έχουν φέρει έναν συνωστισμό στην πρώτη πεντάδα.

Μιας και Λειψία, Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ έχουν πλέον 45 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει πώς θα γίνει μεγάλη «μάχη» για δύο θέσεις που οδηγούν στο UEFA Champions League της επόμενης περιόδου. Επιπλέον, μεγάλο αποτέλεσμα για την Λεβερκούζεν στη Βρέμη. Διότι έχει μειώσει αρκετά την απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με το ενδιαφέρον στην Bundesliga να κορυφώνεται, καθώς η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία.

Φράιμπουργκ - Χοφενχάιμ 2-1

(5' Έγκεσταϊν, 89' Ντόαν - 49' Στίλερ)

Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν 2-3

(30' Ντουκς, 86' πέν. Φούλκρουγκ - 35' Μπέικερ, 56' Φρίμπονγκ, 83' Χλόζεκ)

Βόλφσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου 1-1

(84' Βίμερ - 72' Γιουράνοβιτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr