Ποδόσφαιρο

Η Μαρσέιγ «αυτοκτόνησε», το χάρηκαν στην Λανς [vids]

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 23:38

Η ομάδα της Μασσαλίας την πάτησε στο τέλος, την ώρα που οι «Les Sang et Or» συνέτριψαν την Κλερμόν.

Η Μαρσέιγ «αυτοκτόνησε», το χάρηκαν στην Λανς [vids]

Όλοι στην Ligue 1 για την Παρί Σεν Ζερμέν «δουλεύουν». Όπως η Μαρσέιγ που έβγαλε τα… μάτια. Καθώς στο εντός έδρας ματς με το Στρασβούργο, που προηγήθηκε 2-0 αν και με παίκτη λιγότερο από το 29' (σ.σ.: αποβολή του Μπαλερντί). Αλλά δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Με αποτέλεσμα να μείνει στο -10 από τους Παριζιάνους.

Ένα αποτέλεσμα, ωστόσο, που πανηγύρισαν περισσότερα στην Λανς. Καθώς μετά το 4-0 στην έδρα της Κλερμόν, μείωσε στους 2 τη διαφορά από την ομάδα της Μασσαλίας. Έτσι έβαλε… φωτιά στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής συγκαταλέγεται και η Ρεμς που νίκησε στο Πριγκιπάτο την Μονακό και πλησίασε στη θέση που δίνει το τελευταίο, ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο κάτω μισό της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος, η Μονπελιέ έκανε ένα πολύτιμο «διπλό» με το οποίο ξέμπλεξε, κάνοντας ζημιά στην Αξαζιό. Επιπλέον, καμία από τις ομάδες που δίνουν τη «μάχη» για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Κλερμόν - Λανς 0-4

(31', 34', 35' Οπεντά, 76' Κλοντ-Μορίς)

Αζαξιό - Μονπελιέ 0-1

(68' Γουαχί)

Ανζέ - Τουλούζ 0-2

(37' Ντέσλερ, 46' Νταλινγκά)

Λοριάν - Τρουά 2-0

(8' Ντιένγκ, 90'+2 Ντιαρά)

Ναντ - Νις 2-2

(31' Σισοκό, 88' Μοχάμεντ - 5' Μοφί, 71' Ενταγισιμιγιέ)

Μονακό - Ρεμς 0-1

(51' Μπαλογκούν)

Μαρσέιγ - Στρασβούργο 2-2

(49' Εμπεμπά, 76' Σάντες - 88', 89' Αολού)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr