Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους δεν τα παρατά [vids]

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 23:50

Νίκησε τη Σαμπντόρια και παραμένει σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου, περιμένοντας εξελίξεις στην έφεσή της για την αφαίρεση των 15 βαθμών.

Η Γιουβέντους δεν τα παρατά [vids]

Οι «μπιανκονέρι» ήταν η ομάδα που βγήκε κερδισμένη από τα ματς της 26ης αγωνιστικής στη Serie A. Καθώς νίκησε τη Σαμπντόρια. Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμειναν στην 7η θέση. Όμως, τα νέα ήταν ευχάριστα σχετικά με το θέμα της έφεσης για την αφαίρεση των 15 βαθμών. Καθώς οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστραφούν οι βαθμοί στη Γιουβέντους.

Αν συμβεί αυτό, τότε η ομάδα του Αλέγκρι δεν πάει απλά για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά θα γίνει φαβορί και για το UEFA Champions League. Εξάλλου, το ματς με την Σαμπντόρια δεν ήταν εύκολο. Μιας και η ομάδα της Γένοβας με δύο γκολ σε δύο λεπτά ισοφάρισε σε 2-2, ενώ η ομάδα του Τορίνο έχασε πέναλτι στο 69' με τον Βλάχοβιτς.

Αντίθετα, εκεί που πήγαν όλα στραβά ήταν για τη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν στη δεύτερη θέση. Όμως, στο τέλος του ματς η ομάδα του Μουρίνιο υπέστη μια οδυνηρή ήττα. Καθοριστικό στοιχείο ήταν η αποβολή του Κουμπούλα στο 45'+3. Σε τροχιά Ευρώπης παρέμεινε και η Τορίνο, μετά το 2-0 στο Λέτσε. Στους χαμένους ήταν η Βερόνα που δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα κόντρα στην Μόντσα και έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή.

Λέτσε - Τορίνο 0-2

(20' Σίνγκο, 23' Σανάμπρια)

Βερόνα - Μόντσα 1-1

(51' Βέρντι - 55' Σένσι)

Kρεμονέζε - Φιορεντίνα 0-2

(27' Μαντράγκορα, 50' Καμπράλ)

Ρόμα - Σασουόλο 3-4

(26' Ζαλέβσκι, 50' Ντιμπάλα, 90'+4 Βαϊνάλντουμ - 13', 18' Λαουριέντε, 45'+4 πέν. Μπεράρντι, 75' Πιναμόντι)

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-2

(11' Μπρέμερ, 26', 64' Ραμπιό, 90'+4 Σούλε - 31' Αουγκέλο, 32' Ντζούριτσιτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr