Ποδόσφαιρο

Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα των play off και των play out - Τα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής!

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 17:13

Γνωστές έγιναν οι αγωνιστικές στα πλέι οφ που έχουν να κάνουν με τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και των πλέι άουτ που αφορούν την μάχη της σωτηρίας

Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα των play off και των play out - Τα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής!

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πλέι οφ και πλέι άουτ. Μάλιστα η κλήρωση των αγωνιστικών έγινε αναφορικά με τα πλέι οφ που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Την πρώτη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο Άρης τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο.

Ιδιαίτερης σημασίας η πρώτη αγωνιστική με τις δύο πρώτες ομάδες του πίνακα της βαθμολογίας να κοντράρονται μεταξύ τους. "Κερδισμένος" ο Ολυμπιακός που απέφυγε τα ντέρμπι και θα παίξει εκτός με τον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ μπήκαν στο κόλπο για τον τίτλο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των play off...

Δείτε και το πρόγραμμα των play out...


Αναφορικά με τα πλέι οφ και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ο πρώτος και ο δεύτερος θα παίξουν στα προκριματικά του Champions League.

Ο πρωταθλητής, δηλαδή η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα playoffs, θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μέσω του γύρου των πρωταθλητών. Οι αγώνες του οποίου διεξάγονται 8-9 και 15 Αυγούστου.

Όσο για τον δεύτερο των playoffs θα κερδίσει θέση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στον δρόμο των μη πρωταθλητών, με τους αγώνες να διεξάγονται 25/26 Ιουλίου και 1/2 Αυγούστου.

Αν η ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο θα παίξει στα προκριματικά του Europa League. Ξεκινάει από τον 3ο προκριματικό στις 10 και 17 Αυγούστου. Αν η ομάδα που κατακτήσει το κύπελλο, τερματίσεις και σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας, τότε το εισιτήριο θα πάει στην ομάδα που θα τερματίσει 3η.


Υπάρχουν και δύο εισιτήρια για το Conference League. Που θα κριθούν ανάλογα με το ποια ομάδα πάρει το κύπελλο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί, ουσιαστικά στον τελικό του κυπέλλου. Και είναι στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Έτσι όπως είναι τα πράγματα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάρει σίγουρα και η ομάδα που θα τερματίσει στην 5η θέση στα πλέι οφ.

Τέλος αναφορικά με τα πλέι άουτ υποβιβάζονται οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.