Ποδόσφαιρο

Ξέφυγε ο Πανσερραϊκός - Ισοπαλία Απόλλωνα και Ιεράπετρας [vids]

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 18:56

Σημαντικό αβαντάζ για την ομάδα των Σερρών, αν και η Νίκη Βόλου είχε παράπονα για τη διαιτησία. Έχασε κι άλλο έδαφος η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ξέφυγε ο Πανσερραϊκός - Ισοπαλία Απόλλωνα και Ιεράπετρας [vids]

Ο Πανσερραϊκός μεγάλωσε κι άλλο το βαθμολογικό του πλεονέκτημα στο βόρειο όμιλο. Στην επανέναρξη της Super League 2, οι Σερραίοι νίκησαν 2-0 εντός έδρας τη Νίκη Βόλου. Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από τα δύο γρήγορα γκολ που σημείωσε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Αλλά η απόφαση του διαιτητή Καραντώνη ήταν λανθασμένη. Παρατήρησε τον Παναγιωτίδη του Βόλου για θέατρο, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε κάτι για να ξεγελάσει τον ρέφερι. Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Στίνα στο 7' (1-0), ενώ στο 11' ο Καρασλίδης μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Η ομάδα της Μαγνησίας απείλησε με τους Ολαϊθόλα (64') και Ροχάνο (81'), ενώ οι Σερραίοι δεν πέτυχε τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σαΐντ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (58' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Στάικος, Στίνα (90' Σοφιανός), Κατσαντώνης (75′ Παπάζογλου), Μούργος (58′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (75′ Σαΐντ).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (77′ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46′ Τσουκαλάς), Κρητικός (63′ Δημητρίου), Ολαϊθόλα (55′ Ροχάνο), Σιαφά (63′ Σιαφά).

Στη Νέα Σμύρνη, ο ΟΦ Ιεράπετρας δεν άφησε τον Απόλλωνα να πάρει τη νίκη και να ανέβει στη δεύτερη θέση, στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη. Αν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα, οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν το βαθμό με το τελικό 1-1. Ο Απόλλων είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 28' με τον Κουάδρα, αλλά ο Κυρίτσης έκανε μεγάλη επέμβαση. Ευκαιρία και για τον ΟΦΙ στο 60' με τον Μηλιώτη, αλλά έδιωξε ο Κότσαρης με τα πόδια. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Μωραΐτη στο 63', με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ωστόσο, στο 82' ο Κατάλντι με σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλ. Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης, Φατιόν, Μουστακόπουλος, Κουάδρα (57' Χαλίμι), Μωραΐτης, Σαντάτ, Περέιρα (65' Ερέρα).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Αγγ. Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ζήσης, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι, Μαραθωνίτης (55' Μηλιώτης, 90'+2 Καραμπέτσος), Μούλερ, Βουό, Μπλανκ Καζάου (84' Ίτσιος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr