Ποδόσφαιρο

Ο Μάρκο Σίλβα «παίζει» δυνατά για την Τότεναμ

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 20:22

Ο Πορτογάλος προπονητής της Φούλαμ φέρεται ως ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Μάρκο Σίλβα «παίζει» δυνατά για την Τότεναμ

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τη φετινή, εξαιρετική του πορεία στον πάγκο της Φούλαμ. Ο 45χρονος Πορτογάλος έχει οδηγήσει την ομάδα του «Craven Cottage» στην 8άδα της Premier League, αλλά και στις παρυφές της Ευρώπης. Όλο αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Με τους ανθρώπους της Τότεναμ να τον έχει ψηλά στη λίστα. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να αποτελεί τον εκλεκτό του προέδρου των «σπιρουνιών», του Ντάνιελ Λίβι, για να διαδεχθεί τον Αντόνιο Κόντε.

Όλα δείχνουν πώς ο Ιταλός προπονητής δεν θα παραμένει στον πάγκο της Τότεναμ. Η κακή πορεία της ομάδας του βορείου Λονδίνου με τους αποκλεισμούς τόσο από το UEFA Champions League όσο και FA Cup έχει «χαλάσει» την εικόνα του. Σε συνδυασμό με τις «μέτριες» εμφανίσεις, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του. Από την άλλη, ο Μάρκο Σίλβα οδηγεί σε μια εξαιρετική σεζόν την Φούλαμ. Σύμφωνα, δε, με τους Άγγλους ετοιμάζεται να… μετακομίσει από το δυτικό τμήμα της αγγλικής πρωτεύουσας για τα βορειότερα τμήματά της. Δηλαδή να αφήσει την Φούλαμ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr