Ποδόσφαιρο

Νέα «γκέλα» για την Μίλαν [vids]

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 23:40

Δεύτερη σερί αγωνιστική που οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Τώρα έμειναν στο 1-1 με τη Σαλερνιτάνα.

Νέα «γκέλα» για την Μίλαν [vids]

Τελικά η Μίλαν δεν μπορεί να βρει σταθερότητα. Λίγα 24ωρα μετά την μεγάλη πρόκριση στην 8άδα του UEFA Champions League, «πέταξε» δύο βαθμούς στο «San Siro» για την Serie A. Πιο συγκεκριμένα έμεινε στο 1-1 με την Σαλερνιτάνα, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Επιπλέον, έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Ίντερ στη δεύτερη θέση, στους 50 βαθμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει στην 4η θέση, στους 48 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι και είναι στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ένα ματς που στο πρώτο 45λεπτο όλα λειτούργησαν μια χαρά για τους «ροσονέρι». Καθώς είχαν τις ευκαιρίες και κατάφεραν να σκοράρουν στο πιο σημαντικό σημείο. Στο 26' ο Ζιρού πήγε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Οτσόα.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο 45'+1, ο Μπενασέρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γάλλος σέντερ φορ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Εκεί, όμως, που έπρεπε η Μίλαν να τελειώσει το ματς, δεν το έκανε. Έδωσε δικαιώματα και το πλήρωσε τελικά. Καθώς στο 61' ο Μπράνταριτς βρήκε τον Ντιά και εκείνος δεν αστόχησε, για το 1-1.

Μετά το γκολ ο Πιόλι έριξε στο ματς Οριγκί, Ντε Κετελάρε και Ιμπραΐμοβιτς. Οι «ροσονέρι» πίεσαν μεν, αλλά η Σαλερνιτάνα άντεξε και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Ο Οτσόα επενέβη στο 76' στην προσπάθεια του Οριγκό.

Επίσης στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 90'+1 ο Ζλάταν έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, αλλά ο Μεξικανός γκολκίπερ με νέα σπουδαία επέμβαση κράτησε το ισόπαλο σκορ και τον πόντο για τους φιλοξενούμενους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr