Ποδόσφαιρο

Οι «rojiblancos» ανεβάζουν στροφές [vid]

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 00:14

Νέα νίκη για την Ατλέτικο 1-0 την Τζιρόνα με το γκολ του Μοράτα στις καθυστερήσεις.

Οι «rojiblancos» ανεβάζουν στροφές [vid]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλέον έχει πατήσει για τα καλά στην 3η θέση της βαθμολογίας της La Liga. Το βράδυ της Δευτέρας, οι «rojiblancos» νίκησαν 1-0 στο «Estadi Montilivi» την Τζιρόνα και έφτασαν τους 48 βαθμούς. Έτσι είναι στο +6 από την Μπέτις που είναι στην 5η θέση με 42, αντίστοιχα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για δεύτερο σερί ματς και είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ωστόσο η νίκη αυτή δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση, τελικά, για την Ατλέτικο. Αν και οι Μαδριλένοι έδειξαν από το πρώτο μέρος πώς ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε με τον Γκριεζμάν στο 21'. Ακόμη μια ευκαιρία στο 23' με τον Ντεπάι, όπως και στο 26' με τον Καράσκο.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο Γιορέντε δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ (47'). Η Τζιρόνα είχε τη δική της στιγμή στο 69' με τον Λόπες, αλλά ο Όμπλακ αντέδρασε εξαιρετικά. Το ίδιο έκανε και ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο στο 83', στο σουτ του Ρικέλμε. Τελικά στο 90'+1, μετά από το κόρνερ των «rojiblancos», η μπάλα έφτασε στον Μοράτα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ μέτρησε και μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr