Ποδόσφαιρο

Champions League: Ντούμπλαραν τις νίκες τους Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 23:56

Η "βασίλισσα" επιβλήθηκε 1-0 της Λίβερπουλ και στη ρεβάνς παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά, όπως και η Νάπολι που είχε ξανά εύκολο έργο με την Αϊντραχτ (3-0).

Champions League: Ντούμπλαραν τις νίκες τους Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά τη Λίβερπουλ, αυτή τη φορά με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 6-2. Η ρεβάνς είχε επίσης σπουδαίο θέαμα, αλλά Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ έχασαν ένα… τσουβάλι γκολ και χρειάστηκε μία φάση με κόντρες στο 78' για να ανοίξει το σκορ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκει δίχτυα από κοντά, μετά από ασίστ του Βινίσιους Ζούνιορ.

Οι Μαδριλένοι είχαν και δοκάρι με τον Καβαμινγκά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά χρειάστηκαν και μία σειρά από επεμβάσεις του Κουρτουά, για να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους. Έστω κι έτσι, πανηγύρισαν την πρόκριση με δύο νίκες επί της Λίβερπουλ και συνεχίζουν στους “8” του Champions League.

"Λάμψη" Οσιμέν

Ο Βίκτορ Οσιμέν έκανε ιστορική εμφάνιση και οδήγησε τη Νάπολι σε δεύτερη νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αυτή τη φορά με 3-0 και με συνολικό σκορ 5-0, της χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Σκοράροντας δις στο ματς, ο Οσιμέν έγινε ο πρώτος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής με δύο γκολ σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League και έγραψε ιστορία για τη χώρα του, επιτρέποντας παράλληλα στη Νάπολι να συνεχίσει “τρένο” και στην Ευρώπη, μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.

Ο Οσιμέν άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και διπλασίασε τα γκολ του στο 53′, για να βάλει το… κερασάκι στην πρόκριση των Ναπολιτάνων, ο Ζιελίνσκι στο 64′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την πλευρά της, δεν κατάφερε ούτε να “παλέψει” για την ανατροπή και έμεινε με τα… επεισόδια των οπαδών της πριν το παιχνίδι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr