Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Σκληρή κριτική σε φαν Ντάικ

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 16:45

Διάχυτη η νευρικότητα στους reds μετά τον αποκλεισμό από τη Ρέαλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League και ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου.

Λίβερπουλ: Σκληρή κριτική σε φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη έχοντας ηττηθεί 5-2 στον πρώτο αγώνα. Ο Φαν Ντάικ συμμετείχε και στα δύο παιχνίδια για ενενήντα λεπτά και τα… ακούει τις τελευταίες ώρες από τον βρετανικό Τύπο. "Υπάρχουν στάδια στην καριέρα σου όπου τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Αλλά αν δεις άλλους σπουδαίους σέντερ μπακ όπως ο Βίντιτς, ο Κομπανί, ο Κάμπελ, ο Τέρι και ο Σταμ, δεν θυμάμαι ότι είχαν περίοδο οκτώ ή εννέα παιχνίδια όταν ήταν εκτός φόρμας», είπε ο Ρίο Φέρντιναντ στο BT Sport .

Σύμφωνα με τον Φέρντιναντ, η αδύναμη φόρμα του Φαν Ντάικ δεν οφείλεται μόνο στον εαυτό του. "Σε αυτό παίζει ρόλο και η φόρμα της ομάδας. Μερικές φορές είσαι το ίδιο καλός με την ομάδα γύρω σου", συνέχισε ο πρώην αμυντικός. "Ο φαν Ντάικ δεν κατάφερε να κάνει την ομάδα να παίξει με τρόπο που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του."

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάικλ Όουεν. "Αν η Λίβερπουλ παίζει καλά, ως αμυντικός δεν έχεις πολλά να κάνεις γιατί η μπάλα κερδίζεται μπροστά. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα είναι ευάλωτη. Είναι δύσκολο γιατί μπαίνει σε πολλές καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Εάν η Λίβερπουλ παίζει καλά, το έργο του είναι πιο εύκολο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr