Ποδόσφαιρο

Europa League: Χωρίς έλεος η Φέγενορντ σκόρπισε 7-1 την Σαχτάρ! [vids]

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 21:45

Απίθανα πράγματα στο "Ντε Κούιπ" του Ρότερνταμ, με την Φέγενορντ να πιάνει εκπληκτική απόδοση διαλύοντας την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πρόκριση στα προημιτελικά και για Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη.

Europa League: Χωρίς έλεος η Φέγενορντ σκόρπισε 7-1 την Σαχτάρ! [vids]

Η «σεμνή τελετή» στο Ρότερνταμ είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3 γκολ σε λιγότερο από μισή ώρα αγώνα, «καθαρίζοντας» από νωρίς με την υπόθεση πρόκριση. Δεν έριξαν το ρυθμό τους ούτε στο δεύτερο κι έστειλαν μήνυμα στον «Αίαντα» ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Ο Βλάχοβιτς σκόραρε δύο φορές στο Europa Park Stadion, μέτρησε το ένα γκολ και μ΄ άλλο ένα του Κιέζα στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Europa League με δύο νίκες απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Το 4-1 του πρώτου ματς στο «Ολντ Τράφορντ», ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και στην Μπέτις, είχε ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα συνέχιζε στη διοργάνωση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με τον κορυφαίο τους σκόρερ στη σεζόν, Μάρκους Ράσφορντ, νίκησαν και στην Ανδαλουσία με 1-0, πιστοποιώντας ότι δικαιολογημένα συγκαταλέγονται μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Γλυκιά» ήττα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» από την Φενέρμπαχτσε (1-0) γνώρισε η Σεβίλη, η οποία θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής μετά το 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Οι Τούρκοι προσπάθησαν πολύ στο β΄ μέρος για το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά η άμυνα των Ανδαλουσιάνων άντεξε κι έτσι η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πήρε το «εισιτήριο» για τους «8».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr