Ποδόσφαιρο

Συγκίνηση στο «αντίο» του Μίμη Παπαϊωάννου - Συγκλόνισε ο Νεστορίδης

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 12:43

Η οικογένεια της ΑΕΚ και όχι μόνο αποχαιρέτησε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μορφές της

Συγκίνηση στο «αντίο» του Μίμη Παπαϊωάννου - Συγκλόνισε ο Νεστορίδης

Ο Μίμης Παπαϊωάννου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών. Μια θρυλικη μορφή για την ΑΕΚ και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απο νωρίς το πρωί η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Μίμη Παπαϊωάννου. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Νεστορίδης με τον οποίο έκαναν εξαιρετικό δίδυμο στην ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος της Ένωσης βρήκε το κουράγιο σε ηλικία 93 ετών να δώσει το «παρών» στο λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια για να τον αποχαιρετήσει.

Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου θα μεταφερθεί στην «τελευταία του κατοικία» στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, όπου θα γίνει η ταφή του, με δαπάνη που έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την ΑΕΚ, με 289 γκολ σε 566 εμφανίσεις. Τα 236 σε 481 εμφανίσεις στην Α’ Εθνική. Ήταν επίσης πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, το 1964 και το 1966. Στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε 61 φορές με 21 γκολ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.