Ποδόσφαιρο

Champions League: «Τιτανομαχίες» στους «8» - Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 13:42

Σπουδαίες αναμετρήσεις «έβγαλε» η κληρωτίδα στα προημιτελικά του Champions League. Ξεχωρίζει η κόντρα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπάγερν, ενώ η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

 

Champions League: «Τιτανομαχίες» στους «8» - Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προημιτελικών και τα «σταυρώματα» στους ημιτελικούς του Champions League και όπως αναμενόταν, θα… πέσουν κορμιά για την πρόκριση. Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ανταμώνουν ξανά στα προημιτελικά, ενώ Σίτι και Μπάγερν θα κοντραριστούν για 6η φορά. Η Ιντερ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα ενώ η Μίλαν διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Νάπολι σε μια «ιταλική» κόντρα.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Ρεάλ - Τσέλσι
Μπενφίκα - Ιντερ
Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν
Μίλαν – Νάπολι

Οι διασταυρώσεις στον ημιτελικό

Μίλαν / Νάπολι - Ίντερ / Μπενφίκα
Ρεάλ / Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι / Μπάγερν

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα (18-19/4).

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10/5 και 16-17 Μαΐου αντίστοιχα.

O τελικός θα φιλοξενηθεί στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr