Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: «Βολική» κλήρωση για τα φαβορί

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 15:37

Η Γουεστ Χαμ κληρώθηκε με την Γάνδη ενώ βατή φαντάζει η αποστολή για τη Φιορεντίνα που θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Λεχ Πόζναν.

Europa Conference League: «Βολική» κλήρωση για τα φαβορί

«Κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα των φαβορί ήταν η κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Τα δύο φαβορί (Φιορεντίνα, Γουεστ Χαμ), σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, έχουν βατή αποστολή στα προημιτελικά ενώ δεν θα διασταυρωθούν και στα ημιτελικά εφόσον βέβαια ξεπεράσουν τα εμπόδια των Λεχ Πόζναν και Γάνδη αντίστοιχα.

Η Αλκμααρ των Χατζηδιάκου και Παυλίδη θα παλέψει με την Αντερλεχτ για μια θέση στην ημιτελική φάση, σε μια κόντρα των Κάτω Χωρών. Τέλος, η Νις θα αγωνιστεί με τη Βασιλεία που πανηγύρισε μια εντυπωσιακή πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πέναλτι.

Οι προημιτελικοί:

Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα
Γάνδη - Γουέστ Χαμ
Άντερλεχτ - Άλκμααρ
Βασιλεία - Νις

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 13 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 20 Απριλίου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Λεχ Πόζναν /Φιορεντίνα - Βασιλεία/Νις
Γάνδη/Γουέστ Χαμ - Άντερλεχτ/Άλκμααρ

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 11 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 18 Μαΐου.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στην Πράγα στις 7 Ιουνίου στην «Eden Arena».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr