Ποδόσφαιρο

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου (vid)

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 18:36

Ρίγος και συγκίνηση στο "αντίο" σε μια θρυλική μορφή της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου που πλέον αναπαύεται στην τελευταία του κατοικία

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου (vid)

Θλίψη και ρίγος συγκίνησης για τον Μίμη Παπαϊωάννου που κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσαγαίας.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, η σορός του Παπαϊωάννου έφτασε στο κοιμητήριο Μαρκοπούλου για την ταφή, η οποία οργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από το πρωί πέρασαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια συγγενείς, φίλοι, οπαδοί της Ένωσης και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να αποχαιρετήσουν τον «αρχηγό των αρχηγών» της ΑΕΚ. Αφήνουν στο φέρετρό του λάβαρα, σημαίες, σημειώματα και άλλα πράγματα που συνδέουν τον κόσμο με τον μύθο της ομάδας τους.

Αμέσως μετά το τέλος της εξόδιος ακολουθία και πριν αναχωρήσει η πομπή για την ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, «ράγισαν καρδιές»: από το μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε ο ύμνος της ΑΕΚ με τον κόσμο να τραγουδά, σ' αυτό το συγκινητικό στερνό αντίο με μια μελωδία άμεσα συνδεδεμένη με τον κορυφαίο Μίμη Παπαϊωάννου.

Ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν λίγες από τις παλιές δόξες της ΑΕΚ που έδωσαν το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.