Ποδόσφαιρο

Premier League: Διπλό με ανατροπή η Νιούκαστλ στο Νότιγχαμ (vid)

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 00:17

Σπουδαίο διπλό πήρε η Νιούκαστλ με 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ίζακ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 93'. Οι καρακάξες είναι στο -1 από την τετράδα.

Premier League: Διπλό με ανατροπή η Νιούκαστλ στο Νότιγχαμ (vid)

Η ομάδα του Χάου μπήκε δυνατά και είχε κλασσική ευκαιρία με τον Γουίλοκ για να ανοίξει το σκορ στο 6′ ενώ στο 12ο λεπτό ο Λόντι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Στο 26ο λεπτό ο Ντένις με το 2ο γκολ του στη διάρκεια της εφετινής σεζόν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κούπερ. Η Φόρεστ ανέβασε την κατοχή της μπάλας, όμως απειλήθηκε ξανά με δοκάρι του Λόνγκσταφ στο 35 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Ίσακ μετά από ασίστ του Γουίλοκ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και η Νιούκαστλ κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αξιοποιώντας ένα λάθος του Νιακατέ. Ο Σενεγαλόζος κεντρικός αμυντικός έκανε πέναλτι με χέρι σε διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή και ο Ίσακ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2) για τη Νιούκαστλ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Νάβας, Οριέ, Νιακατέ, Φελίπε, Λόντι, Γέιτς, Σέλβι, Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Ντένις, Αγιού

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν, Σέρ, Μπέρν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ, Μέρφι, Ίζακ, Σεντ Μαξιμέν.

Η 28η αγωνιστική
Νότιγχαμ Φόρεστ-Νιούκαστλ 1-2 (26' Ντένις / 45+2, 90+3' Ίζακ)
Σάββατο 18/3
17:00 Μπρέντφορντ - Λέστερ
17:00 Σάουθαμπτον - Τότεναμ
17:00 Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ
17:00 Γουλβς - Λιντς
19:30 Τσέλσι - Έβερτον
Κυριακή 19/03
16:00 Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας
Αναβλήθηκαν τα Λίβερπουλ - Φούλαμ, Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ, Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr