Ποδόσφαιρο

Άρης: Οι δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 11:42

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε ότι η νίκη ενδεχομένως να "γυρίσει" τη σεζόν για τον Άρη.

Άρης: Οι δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Ο Λάζαρος θα παίξει για πρώτη φορά σε ένα ντέρμπι με τα χρώματα του Άρη κόντρα στην πρώην του ομάδα μέσα στη Τούμπα, και έτσι προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις στη NOVA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη NOVA: Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο, όποιος ζει στην πόλη ξέρει ότι σταματάει λίγο ο χρόνος και όλοι ασχολούνται με αυτό. Προσωπικά, πηγαίνω στο ντέρμπι με πολύ καλή διάθεση.

Νομίζω ότι είναι ένα ματς το οποίο μπορεί να γυρίσει τη σεζόν. Αρχίζουν και τα playoffs τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς. Νιώθουμε καλά και νομίζω ότι έχουμε καταλάβει όλοι ότι μπορούμε να βγούμε πολύ κερδισμένοι μέσα από αυτή τη διαδικασία των playoffs.

Ξέρω ότι και οι δύο ομάδες δουλεύουνε πολύ και τακτικά μέσα στο γήπεδο και αναλύουν τις λεπτομέρειες. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το ματς θα πάει πολύ στα τρεξίματα και στο δυναμισμό και στις δεύτερες μπάλες. Περιμένω ένα ματς πολύ δυνατό που θα δώσει στον θεατή τη δυνατότητα να δει ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί.

Προσωπικά σαν ποδοσφαιριστής, οι λεπτομέρειες θα είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Καμιά φορά αυτό το λέμε σαν κλισέ αλλά μετράει πολύ. Είμαι αισιόδοξος, νιώθουμε καλά το βλέπω και μέσα στα παιδιά, προσπαθούμε να μεταδώσουμε και λίγο σε αυτούς που δεν ξέρουν την ατμόσφαιρα, τι να περιμένουνε και πόσο πολύ έχουν να κερδίσουν από ένα τέτοιο παιχνίδι".

Για το πώς είναι ο ίδιος: "Για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος, βρίσκω ρυθμό καλύτερο, πατάω καλύτερα στις προπονήσεις, περιμένω τα παιχνίδια, περιμένω τα λεπτά συμμετοχής.

Νομίζω ότι και σε μένα, στο δικό μου το θέμα, λείπει μια λεπτομέρεια που θα με ξεμπλοκάρει η οποία δεν ήρθε τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι λίγο το γκολ για να δώσω και εγώ αυτά που ξέρω".

Για το στόχο του Άρη στα playoffs: "Μου αρέσει να κοιτάω ψηλά οπότε αν θα μιλήσω εγώ για τον στόχο του Άρη στα play off, θέλουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και γιατί όχι να μην κερδίσουμε αυτό το μίνι τουρνουά.

Δεν το λέω γιατί δεν το πιστεύω, ότι θέλω έτσι λίγο να ξεγελάσω κάποιους, το λέω γιατί πραγματικά το πιστεύω, το λέω γιατί πραγματικά το θέλω και νομίζω ότι είναι τέτοια η ομάδα που βρισκόμαστε που πρέπει να κοιτάει ψηλά".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.