Ποδόσφαιρο

Χάρι Κέιν, το μήλον της έριδος!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 11:48

Ο Κέιν δεν έχει ανανεώσει στη Τότεναμ, και πολλές ομάδες καραδοκούν για την απόκτησή του. 

Χάρι Κέιν, το μήλον της έριδος!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωση του Χάρι Κέιν ενόψει καλοκαιριού, ενώ τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του στην Τότεναμ, καθώς μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Όπως και να έχει, ο Κέιν πάντα αποτελούσε ένα καυτό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά, πόσο μάλλον τώρα που είναι κοντά στην έξοδο από την Τότεναμ. Ένας χαρισματικός σέντερ φορ, ο οποίος σκοτώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι φυσικό και επόμενο μερικές μεγάλες ομάδες να τον γλυκοκοιτάζουν. Ακόμα μία που φαίνεται πως μπαίνει το παιχνίδι απόκτησής του, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Φυσικά οι Μαδριλένοι περιμένουν την ανανέωση του Μπενζεμά, όπως και τις σχετικές εξελίξεις γύρω από την απόκτηση του Εμπαπέ.

Ο Κέιν έχει τραβήξει και τα βλέμματα των Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η περίπτωσή του είναι κάπως δύσκολη και ιδιαίτερη γενικά.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από το γεγονός σε ποια θέση της τελικής βαθμολογίας θα τερματίσει η Τότεναμ τη φετινή χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr