Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Ο Τοντ Μπέλι είναι κοντά στην αγορά μεριδίου μετοχών του Στρασβούργου

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 12:03

Ο Τοντ Μπέλι είναι έτοιμος να κάνει ακόμα ένα βήμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τσέλσι: Ο Τοντ Μπέλι είναι κοντά στην αγορά μεριδίου μετοχών του Στρασβούργου

Ο Τοντ Μπέλι θέλει να εμπλακεί πιο ενεργά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς μετά την απόκτηση της Τσέλσι προχωρά τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση μέρους των μετοχών του Στρασβούργου, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, έχει εντατικοποιήσει τις διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του Στρασβούργου, Μαρκ Κελέρ για την απόκτηση μεριδίου των μετοχών της ομάδας ή ακόμα και αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, όπως αναφέρει ο Guardian.

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό του portfolio και με ομάδες από το Βέλγιο και την Πορτογαλία, παίρνοντας συμβουλές από τον γνωστό ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr