Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Νέα ήττα της Λειψίας [vid]

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 19:12

Η Λειψία δεν πρόλαβε να συνέλθει από την πανωλεθρία στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (7-0), έκανε νέα κακή εμφάνιση και ηττήθηκε στο Μπόχουμ (1-0) για την 25η αγωνιστική.

Bundesliga: Νέα ήττα της Λειψίας [vid]

Ο αγώνας άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και τον Κώστα Σταφυλίδη σε ρόλο δεξιού μπακ για τους γηπεδούχους. Η δράση βρισκόταν κυρίως στην περιοχήτης Μπόχουμ, όμως με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ερχάν Βάσοβιτς της έδωσε μια ανάσα με το γκολ που σημείωσε.

Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε αύξησαν κατακόρυφα την πίεσή τους, έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, όμως η τύχη ήταν με το μέρος της Μπόχουμ. Στο 87ο λεπτό πέρασε στον αγώνα και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για να κρατήσει το «μηδέν» και ο στόχος επετεύχθη.

Αντίθετα συναισθήματα για το άλλο δίδυμο Ελλήνων της Bundesliga. Η Στουτγάρδη είχε τον Ντίνο Μαυροπάνο στην ενδεκάδα και τον Θωμά Καστανάρα εκτός αποστολής και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από τη Βόλφσμπουργκ, με συνέπεια να παραμείνει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και τη διαφορά έκανε το γκολ του Ομάρ Μαρμούς στο 56ο λεπτό.

Δραματική εξέλιξη είχε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Σάλκε με τους γηπεδούχους να κρατούν στα χέρια τους τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι να αποδεικνύονται γι' ακόμα μία φορά σκληρό καρύδι και να παίρνουν τον βαθμό. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Χόφενχαϊμ που επικράτησε με 3-0 της Χέρτα, ενώ η Βόλφσμπουργκ πέρασε νικηφόρα από τη Στουτγκάρδη.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε 1-1 (51' Μάιερ -90+3' πέν. Μπίλτερ)

Χόφενχαϊμ - Χέρτα 3-1 (24' πέν., 37' πέν. Κράμαριτς, 51' Μπεμπού- 90+2' Γιόβετιτς)

Στουτγκάρδη - Βόλφσμπουργκ 0-1 (56' Μαρμούς)

Μπόχουμ - Λειψία 1-0 (48' Μάσοβιτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr