Ποδόσφαιρο

Έγραψε ιστορία με Ουτρέχτη ο Δουβίκας!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 20:12

Ενα ακόμη γκολ πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας, στην ήττα της Ουτρέχτης από την Γκόου Αχέντ Ινγλς, ισοφαρίζοντας ιστορικό ρεκόρ του Σεμπαστιέν Αλέ!

Έγραψε ιστορία με Ουτρέχτη ο Δουβίκας!

Ο πρώην επιθετικός του Βόλου έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ουτρέχτης τα τελευταία επτά χρόνια, που βρίσκει δίχτυα τουλάχιστον 13 φορές σε μία σεζόν πρωταθλήματος. Ο προηγούμενος παίκτης που έκανε κάτι ανάλογο είναι ο Σεμπάστιεν Χάλερ το 2016-17, με τον Τάσο Δουβίκα να μετρά πλέον 13 γκολ σε 24 αναμετρήσεις και 15 συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 'Ελληνας διεθνής φορ, που είναι σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Εντβαρτσεν (45') και Γουίλιμσον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Δουβίκας ήταν την βασική ενδεκάδα της Ουτρέχτης για 11ο σερί παιχνίδι και σκόραρε σε τρίτο από τα τέσσερα τελευταία ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr