Ποδόσφαιρο

Η Άρσεναλ προχωράει για τον τίτλο [vid]

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 18:28

Οι «Gunners» νίκησαν 4-1 την Κρίσταλ Πάλας και βρίσκονται στο +8 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, με ματς παραπάνω.

Η Άρσεναλ προχωράει για τον τίτλο [vid]

Το σίγουρο είναι ένα. Η Άρσεναλ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Διότι συνεχίζει με νίκες. Το απόγευμα της Κυριακής πέτυχε άλλη μια. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν μια νίκη άνετη. Καθώς επικράτησε 4-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Emirates». Είναι χαρακτηριστικό πώς με το αποτέλεσμα αυτό αύξησε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά έχει ένα ματς παραπάνω.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Διότι ήταν το διάστημα που έβαλε τις βάσεις για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Μαρτινέλι στο 28' ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ (1-0), μετά την ασίστ του Σάκα. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ των «Gunners» έγινε σκόραρε στο δεύτερο. Αξιοποίησε το γύρισμα του Γουάιτ για το 2-0 στο 43'.

Επιπλέον, το γκολ που σημείωσε ο Τσάκα στο 55' για το 3-0 ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την Άρσεναλ. Αν και ο Σκλουπ μείωσε σε 3-1 στο 63', το γκολ αυτό δεν άλλαξε σε κανένα σημείο την εικόνα της αναμέτρησης. Διότι ήρθε ένα ακόμα γκολ από τον Σάκα στο 74', για το τελικό 4-1 των «Gunners» που οδηγούν την κούρσα της Premier League με 69 βαθμούς σε 28 ματς. Βέβαια, η Μάντσεστερ Σίτι είναι στο -8 με 61 βαθμούς, αλλά έχει 27 ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr