Ποδόσφαιρο

Θρίαμβος της Φέγενορντ στο Άμστερνταμ [vid]

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 19:18

Νίκησε 3-2, με ανατροπή στο β' ημίχρονο, στην έδρα του Άγιαξ και είναι στο +6 από τη δεύτερη θέση.

Θρίαμβος της Φέγενορντ στο Άμστερνταμ [vid]

Τεράστια νίκη για τη Φέγενορντ. Καθώς νίκησε 3-2 με ανατροπή στην έδρα του Άγιαξ και απέκτησε διαφορά 6 βαθμών από τον «Αίαντα». Η ομάδα του Ρότερνταμ θα περιμένει το βραδινό αποτέλεσμα της Άλκμααρ (σ.σ.: αγωνίζεται εκτός έδρας με την Τβέντε) για να ξέρει το βαθμολογικό της πλεονέκτημα στην Eredivisie μετά από 26 αγωνιστικές.

Βέβαια, με την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, το γεγονός ότι ο Άγιαξ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ήταν απολύτως δίκαιο. Ο «Αίας» είχε 58% κατοχή μπάλα, 4 τελικές στο τέρμα έναντι μόλις μίας της Φέγενορντ. Επιπλέον, 6-0 κόρνερ και το υπέρ του 2-1 αποτυπώνεται στα στοιχεία. Όλα αυτά με ανατροπή. Καθώς η ομάδα του Σλοτ «πάγωσε» την «Johan Cruyff Arena». Καθώς ο Χιμένες πέτυχε το 0-1 στο 5'. Ωστόσο, η αντίδραση του Άγιαξ ήταν γρήγορη. Με τον Άλβαρες να πετυχαίνει με κεφαλιά το 1-1 στο 17'. Ακόμα, στο 37' ο Τάντιτς με σουτ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 2-1 για την ανατροπή. Η πρώτη στο ματς.

Αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη ιστορία. Με την προβολή του Σιμάνσκι στο 52' έγινε το 2-2 και το ντέρμπι στην Ολλανδία ξεκίνησε από την αρχή. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιαξ να πάρει τη νίκη. Μιας και στο 84' ο Κούντους δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελενρόιτερ! Όμως, ο Χεϊτρούιντα δεν έκανε το ίδιο… λάθος. Μιας και στο 86' με κεφαλιά πέτυχε το 2-3 και έδωσε στη Φέγενορντ μια πολύ μεγάλη νίκη στο Klassieker της Ededivisie. Αποτέλεσμα που τον έφερε στο +6 από τον «Αίαντα».

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr