Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρα από το Πανθεσσαλικό [vids]

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 19:32

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Βόλο και πλησίασαν στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρα από το Πανθεσσαλικό [vids]

Ο Ολυμπιακός «ρευστοποίησε» τη μεγάλη νίκη στην OPAP Arena. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 την ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Το αποτέλεσμα ήταν να πιάσουν την ΑΕΚ στους 59 βαθμούς και να πλησιάσουν στους 2 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, στην εκκίνηση των Play Off.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του καθώς «κοκκίνησε» τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, μπήκε δυνατά στο ματς. Στο 4' είχε την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Ροντινέι. Επιπλέον, το γκολ ήρθε πολύ γρήγορα στο Βόλο. Μιας και στο 7' ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και δεν απομάκρυνε, με τον Κασάμι να σκοράρει από κοντά για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει το ροή του ματς στο 9', αλλά ο Οζέγκοβιτς δεν πρόλαβε την μπάλα. Μία ακόμη καλή στιγμή για τους «ερυθρολεύκους» ήρθε στο 25' με τον Χάμες. Αλλά ο Κλέιμαν είχε σωστή τοποθέτηση και έδιωξε σε κόρνερ. Επιπλέον στο 36' ο Φορτούνης εκτέλεσε ένα ακόμη φάουλ, ο Χάμες έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπακαμπού με δεύτερη, σημείωσε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο, αλλά κατέβασαν… στροφές. Αλλά και ο Βόλος δεν έδειχνε ικανός να αλλάξει την τροπή του ματς. Καθώς στο 58' ο Οζέγκοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης δεν είχε πρόβλημα. Ακόμη και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου που έψαχνε ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς, δεν δημιούργησε «καθαρή» φάση για γκολ.

Η αποβολή του προπονητή του Βόλου, Κώστα Μπράτσου, με δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι στο ματς. Ίσως και να αποσυντόνισε την ομάδα του. Έτσι, στο 81' ο Φορτούνης με εκτέλεση φάουλ που έμοιαζε με… κόρνερ, αιφνιδίασε τόσο τον Κλέιμαν όσο και τον Τσοκάνη, για το 0-3!

Ένα ακόμα γκολ για τον Ολυμπιακό στο 88' με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί μετά τη σέντρα του Ροντινέι δεν μέτρησε. Διότι ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε (75' Τάχατος), Ντέλετιτς, Πιρές (86' Καρτάλης), Οζέγκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (84' Ντόη), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Χάμες Ροντρίγκες (65' Μασούρας), Κανός (65' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82' Ελ Αραμπί).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.