Ποδόσφαιρο

Η Ανόρθωση «βύθισε» τον Ολυμπιακό [vid]

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 20:13

Με δύο γκολ του Ισπανού επιθετικού, η «Κυρία» νίκησε 2-1 στο Μακάρειο τους «μαυροπράσινους».

Η Ανόρθωση «βύθισε» τον Ολυμπιακό [vid]

Η «Κυρία» συνεχίζει την πολύ καλή της πορείας στα Play Out. Καθώς το απόγευμα της Κυριακής νίκησε 2-1, στο Μακάρειο, τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ένα αποτέλεσμα καταδικαστικό για τους «μαυροπράσινους» που παραμένουν στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «διπλό» της Ανόρθωσης ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ πέτυχε τα δύο γκολ του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Η Ανόρθωση μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 17' άνοιξε το σκορ. Εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο, η μπάλα στα δίχτυα του Μολ, με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού (0-1). Ένα σημαντικό γκολ για την τροπή του ματς. Ο Ολυμπιακός όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε μέτρα. Είχε δύο στιγμές μετά το 30', αλλά χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά η εστία του Λόρια. Όμως, το γκολ των «μαυροπράσινων» ήρθε τελικά στο 55'. Κόρνερ του Κυριάκου, κεφαλιά του Έσελινγκ και 1-1.

Αλλά το ματς είχε και τρίτο γκολ. Μιας και στο 70' ο Κυριάκου ανέτρεψε τον Παρούτη. Ο Γκερέρο εκτέλεσε εύστοχα από την «άσπρη βούλα» για το 1-2. Με τον Ολυμπιακό να «φωνάζει» για δύο πέναλτι. Στο 47' με πρωταγωνιστές Γιακουμάκη και Λόρια και στο 52' στο χέρι του Αρτυματά. Όμως, ο έλεγχος των φάσεων από το VAR δεν δικαίωσε τους «μαυροπράσινους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μουχτάρης, Μπάρντι (46' Χαραλάμπους), Έσελινγκ, Νάνι (80' Σάλι), Ψύχας (46' Ψύχας), Αλσεούς, Κορομά, Πεχλιβάνης (80' Ιωάννου), Γιακουμάκης (71' Σλόγκαρ).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαίλοβιτς): Λόρια, Ιωάννου, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κίκο (59' Κορέια), Τεχέρα (78' Αντωνίου), Φερέιρα, Παρούτης, Γκερέρο, Χριστοφή (59' Γουαρίς), Μραζ (65' Αντονίν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr