Ποδόσφαιρο

Κερδισμένες Γιουβέντους και Λάτσιο [vids]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 00:23

Η Νάπολι στο +19 από τους δεύτερους, πλέον, «λατσιάλι» που εκμεταλλεύτηκαν τη νίκη των «μπιανκονέρι», στο Μιλάνο, κόντρα στους «νερατζούρι».

Κερδισμένες Γιουβέντους και Λάτσιο [vids]

Το ενδιαφέρον στη Serie A έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Όμως αυτό δεν αφορά τη «μάχη» του τίτλου. Διότι όσο περνούν οι αγωνιστικές τόσο η Νάπολι ξεμακραίνει. Καθώς μετά την ήττα της Ίντερ από την Γιουβέντους στο Μιλάνο, αλλά και τη νίκη της Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης κόντρα στη Ρόμα, οι «παρτενοπέι» είναι πλέον στο +19 (σ.σ.: 71 με 52) από τους δεύτερους, της βαθμολογίας, «λατσιάλι»!

Στο Derby d'Italia, η Γιουβέντους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέζνι νίκησε 1-0 την Ίντερ στο «Giuseppe Meazza» και είναι στο -7 από την τετράδα. Χωρίς να μπορεί να πει κανείς πώς δεν θα αλλάξει τελικά η τιμωρία της. Ο Πολωνός γκολκίπερ των «μπιανκονέρι» επενέβη όπου έπρεπε, για να φτάσει στο γκολ στο 23' με το διαγώνιο σουτ του Κόστιτς (0-1). Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Αλλά οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν περισσότερο το 0-2, σε σχέση με τους γηπεδούχους και το 1-1

Στο ντέρμπι della Capitale, η Λάτσιο νίκησε 1-0 την Ρόμα. Ωστόσο, στην αναμέτρηση του «Olimpico» τρία στοιχεία είχαν το ενδιαφέρον. Η ένταση πριν το ματς ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Οι τρεις κόκκινες κάρτες (90'+7 κόκκινη Μάρουσιτς - 32' δεύτερη κίτρινη Ιμπάνιες, 90'+7 κόκκινη Κριστάντε) σε παίκτες και άλλες δύο σε μέλη των τεχνικών επιτελείων των «λατσιάλι» και «τζιαλορόσι» καθόρισαν το ματς.

Η ομάδα του Σάρι πέτυχε γκολ στο 65' με τον Τζακάνι! Στο 68' υπήρξε το αυτογκόλ του Κατζάλε, αλλά το VAR είδε πώς ο Σμόλινγκ ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Όσον αφορά στη Ρόμα, έκανε πάρτι στο Τορίνο κόντρα στην «Granata». Νίκη 4-0 με τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια να έχουν συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ. Νίκες σημείωσαν ακόμα η Φιορεντίνα, αλλά και η Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας είναι πλέον στο -9 από τη σωτηρία, δείχνοντας πώς θα παλέψει μέχρι το φινάλε της σεζόν!

Σαμπντόρια - Βερόνα 3-1

(24', 35' Γκαμπιαντίνι, 90'+8 Ζανόλι - 88' Φαράονι)

Τορίνο - Νάπολι 0-4

(9', 51' Οσίμεν, 35' πέν. Κβαρατσχέλια, 68' Εντομπελέ)

Φιορεντίνα - Λέτσε 1-0

(27' αυτ. Γκάλο)

Λάτσιο - Ρόμα 1-0

(65' Τζακάνι)

Ίντερ - Γιουβέντους 0-1

(23' Κόστιτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr