Ποδόσφαιρο

Ο Μπένετ κάλεσε τους προέδρους των 6 πρώτων για την διαιτησία

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 12:45

Χαμός έγινε στην πρεμιέρα των πλέι οφ με καταγγελίες και ανακοινώσεις με τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ να κάνει την πρώτη του κίνηση

Ο Μπένετ κάλεσε τους προέδρους των 6 πρώτων για την διαιτησία

Μύλος έγινε ξανά η Super League με αφορμή την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0, οι πράσινοι έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Διαρροές έβγαλε η ΑΕΚ για την διαιτησία.

Βράζει και ο Άρης για την διαιτησία στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα και ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Έτσι ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ), Στιβ Μπένετ, κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League.

Όπως σχετικά ενημέρωσε η ομοσπονδία, επ' αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων για να συζητηθούν τα θέματα διαιτησίας. Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει: «Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr